Over ons 

Ze zeggen, kleding naaien en stoffen kopen zijn 2 aparte hobby's en niks is minder waar! Zelf naaien we beide heel veel kleding, maar we hebben letterlijk een stoffen voorraad waar je u tegen zegt.

Het leuke van kleding zelf maken is dat je juist dingen anders kan maken als wat alle winkels hebben of alle andere kindjes op het schoolplein. Maar ja, tegenwoordig zijn de online stoffen winkels vrijwel dezelfde stoffen aan het verkopen, ben je dan nog wel zo uniek?

Met die passie, om juist net even anders te zijn als al die anderen hebben wij Leff opgericht. Stoffen van mensen met leff, voor mensen met leff. Veel van onze designs zijn uniek, maar ook veel designs zijn niet persee uniek maar wel heel weinig voorkomend doordat wij de stoffen zelf laten drukken. Zodat je zeker weet dat de kans om een zelfde stofje op straat tegen te komen bijna nihil is. Dat maakt het toch net even een stukje leuker.

Aangezien wij geen mega voorraden hebben, is het ook nog eens duurzaam en is er geen overproductie.

Mocht je er niet uit komen of kan je niet kiezen? Je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Liefs,
Kim & Evelien of Evelien & Kim šŸ¤£
Volg ons op social media
Leff fabricsLeff fabrics
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram